Få sangundervisning af Mirja Klippel

Vi har været så heldige, at vi har lokket den prisvindende sanger og sangskriver Mirja Klippel til at vikariere i sang resten af efteråret, hvor hun ikke er på turne i udlandet. Mirja har finske rødder, men har boet i Danmark i fem år. Og hun har flere udgivelser bag sig med sine egne sange.

Udover de elever, hun allerede underviser tirsdag eftermiddag på Vestre Skole, er der plads til enkelte nye elever, som tilbydes et specielt forløb på 8 x 30 minutters soloundervisning inden jul,

Desuden er der også mulighed for undervisning i sangskrivning hos Mirja, som har fået en pris som Årets Sangskriver ved Danish Music Awards i 2016.

Mirja Klippel gør sig indenfor minimalistiske og poetiske sange med lige dele styrke og skrøbelighed og fortællinger med afsæt i det nære og personlige, der bliver rost af anmelderne.

Læs mere om Mirja Klippel på hende hjemmeside www.mirjaklippel.com, hvor du også kan høre eksempler på hendes sange.

Du har følgende muligheder, hvis du er hurtig. - Der er kun få pladser:

8 x 30 min. soloundervisning: 1.160 kr.
8 x 45 min hold undervisning i sangskrivning: 880 kr. (min. 3 deltagere)

Undervisningen starter tirsdag den 22. okt.

Tilmelding sker ved at sende en mail til post@middelfart-musikaftenskole.dk med følgende oplysninger:

• Navn og adresse, telefonnummer og fødselsdag
  • Ønsker til undervisningstidspunkt om tirsdagen
    Der kan være mulighed mellem kl. 15.15 og 16.25 og efter kl. 19.00.

Tilknyttet Dansk Oplysnings Forbund dof